LÅT INTE SMÄRTA HINDRA DIG ATT 

NJUTA AV DIN GRAVIDITET! 

Beställ CEFAR FEMINA - den biverkningsfria smärtlindringen för hela din graviditet. Utan påverkan på barnet.

När du är gravid händer det saker i din kropp som kan orsaka smärta.   Det är helt naturligt. Lika naturligt som att du känner oro inför tanken på att behöva ha ont. Särskilt om det är din första graviditet eller om du haft mycket smärtor under någon tidigare. Samtidigt är du kanske tveksam till att ta smärtstillande mediciner eftersom de riskerar att påverka barnet.

Lösningen på problemet heter TENS (Transkutan Elektrisk Nervstimulering). Det är en välbeprövad och biverkningsfri metod för smärtlindring. TENS används sedan länge inom sjukvården och effekten har bevisats genom åtskilliga kliniska tester.

ALLT DET HÄR 
INGÅR I CEFAR FEMINA

  • Behaglig massage och smärtlindring under graviditeten (Gravida kvinnor ska inte behandlas med TENS under de första 12 veckorna.)
  • Effektiv smärtlindring under förlossningen utan påverkan på barnet
  • Återuppbyggande muskelträning efter förlossningen

"Jag ser nu fram emot min andra förlossning och har svårt att tänka mig vara utan Femina. Jag minns så tydligt abstinensen efter den förra gången, i samband med att en skalpelektrod skulle fast. Femina gjorde att jag kunde hantera mina värkar på ett bra sätt, det märktes när den togs bort och smärtan kom över mig som tunga svallvågor. Vetskapen om att metoden är biverkningsfri gör den till mitt självklara förstahandsval i smärtlindringssyfte."

Lena Granqvist, leg barnmorska och blivande tvåbarnsmamma