LÅT INTE SMÄRTA HINDRA DIG ATT

NJUTA AV DIN GRAVIDITET! 

Så här enkelt lindrar du smärtan med CEFAR FEMINA

Även om teorin är komplicerad behöver du knappast någon utbildning för att använda   CEFAR FEMINA. Den tydliga displayen, det smidiga formatet och de förinställda programmen gör den enkelt att använda. Rent praktiskt går det till så att du fäster elektroderna, ett antal mjuka självhäftande plattor, på de ställen på kroppen som du vill behandla. Sedan väljer du program och ställer in den styrka som känns behaglig.

CEFAR FEMINA sänder en svag, ofarlig elektrisk ström genom elektroderna. Behandlingen gör inte ont utan upplevs av de flesta som mycket behaglig. I och med att CEFAR FEMINA är både liten och batteridriven är du dessutom helt rörlig och utan begränsningar när du behandlas.

ALLT DET HÄR
 INGÅR I CEFAR FEMINA

  • Behaglig massage och smärtlindring under graviditeten
  • Effektiv smärtlindring under förlossningen utan påverkan på barnet
  • Återuppbyggande muskelträning efter förlossningen

VÅR ERFARENHET ÄR DIN TRYGGHET

CEFAR FEMINA är utvecklad i Sverige och kunderna finns främst inom offentlig och privat sjukvård och produktutvecklingen sker i samarbete med medicinska specialister och våra kunder.

Elektroterapi är effektivt, biverkningsfritt och ekonomiskt. Genom klinisk forskning utvecklas användningsområdena för elektroterapi kraftigt.